Mogelijkheden

Er is veel mogelijk in onze kerk. De ruimte heeft geen vast bankenplan en is daardoor flexibel te gebruiken. We hebben goede ervaringen met verhuur voor een breed scala aan activiteiten, van huwelijksdiensten en uitvaarten tot concerten, exposities en recepties.

Voor informatie of boekingen kunt u contact opnemen met Jan van der Eijk, tel. 0182-501208 of 0182-500315, email info@hkhaastrecht.nl.
​​


Concerten

De Hervormde kerk van Haastrecht biedt ruimte aan 150 tot 200 personen en heeft een uitstekende akoestiek.
Het gebouw biedt daardoor een hele goede mogelijkheid voor concerten, zowel koor– als instrumentale uitvoeringen.
 
Huwelijksvoltrekkingen
Het sfeervolle interieur van het gebouw is erg geliefd voor huwelijksvoltrekkingen. Ook is het mogelijk aansluitend een receptie te verzorgen. U kunt eigen catering regelen, maar er zijn ook goede contacten met lokale horecabedrijven, slijterij, bakker en slager die hiervoor ingeschakeld kunnen worden.
 
Uitvaart en condoleance
Voor uitvaartbijeenkomsten en condoleance waar veel bezoek wordt verwacht is het niet altijd gemakkelijk een geschikte ruimte te vinden. Hiervoor biedt onze kerk eveneens de mogelijkheid.
 
Expositie, workshop, vergadering
Het is (onder enkele voorwaarden) ook mogelijk de kerk te huren voor exposities, culturele evenementen, workshops of vergaderingen. In overleg kan worden gezorgd voor catering.


Faciliteiten

Orgels en vleugel
Het monumentale Van Dam-orgel en het Van Vulpen-kistorgel kunnen tegen een goed tarief worden gehuurd als begeleidingsinstrument.
In de kerk staat ook een Steiner vleugel met een prachtige warme klank, die apart verhuurd wordt.
Deze mogelijkheden besparen uitvoerende koren en musici de kosten van vervoer en huur van een eigen instrument.

Ondersteuning
Alle evenementen worden ondersteund met behulp van vrijwilligers en onze koster.

Toegankelijkheid
Het gebouw is goed toegankelijk, ook met een rolstoel. Er zijn toiletten in het gebouw, maar een modern mindervalidentoilet ontbreekt helaas.

  

Voor informatie of boekingen kunt u contact opnemen met Jan van der Eijk, tel. 0182-501208 of 0182-500315, email info@hkhaastrecht.nl.
 


 
terug