HERVORMDE KERK HAASTRECHT

SOW/ACTUEEL

Inloophuiskamer

Een keer per maand bent u op woensdag van harte welkom in de inloophuiskamer op Hoogstraat 128. We drinken een kopje koffie/thee, praten gezellig en spelen een spelletje Rummikub. De komende data zijn:

27 september, 25 oktober, 22 november. Van harte welkom!

 Annemieke Bosman

Zangdienst

Op zondag 1 oktober om 19.00 uur is er in de Gereformeerde Kerk weer de jaarlijkse zangdienst waarin ruimte is voor oude liederen. Wilt u een mooie Psalm, misschien wel in de oude berijming, een lied uit het oude liedboek of een lied van Johannes de Heer zingen? Dat kan allemaal. Het thema dit jaar is “God verlaat u niet”. We zullen nadenken over klaagzangen in de Bijbel. Want ook toen vroegen veel mensen zich af waar God was in hun nood. Heeft u een mooi bemoedigend lied dat u graag wilt zingen?

Stuur een mail naar a.bosmanmohrmann@gmail.com, app of bel me (06-10075406) of spreek me aan in de kerk.  Van harte welkom op 1 oktober!

Annemieke Bosman

 

Afscheid dominee Eline Baggerman-van Popering     

Fotocollage Gerda Nijenhuis

Afgelopen zondag,

17 september om 14.00 uur nam ds. Eline Baggerman-van Popering afscheid van haar gemeente in een mooie dienst waarop zij dankbaar terugkijkt. Naast de aanweizgheid van veel gemeenteleden mocht zij zich ook vergezeld weten van haar gezin, ouders en andere familieleden.

Na de dienst werd zij toegesproken door

Marien Bos, voorzitter van de Gereformeerde kerk, en ds. Joas van der Schoot. Beide toespraken met een vleugje weemoed maar ook humor. Van Marien Bos ontving zij een exemplaar van een foto die in de consistorie van de Gereformeerde kerk wordt opgehangen, bij alle foto’s van eerdere voorgangers die de Gereformeerde kerk in Haastrecht hebben gediend. Mede door deze dienst en het gezellig samenzijn tijdens de afscheidsavond op 12 september waarin gemeenteleden van beide gemeenten aanwezig waren kan zij terugzien op een warm en hartelijk afscheid van haar gemeente. De verbintenisdienst aan haar nieuwe gemeente in Rotterdam Overschie is op zondag 8 oktober om 14.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Kerkdiensten

Kerkgebouw

Diaconie

Van Dam orgel

Actueel/SOW

Namen en Contact

Foto’s

Verhuur kerk

Jeugd